pregleda

Nike Lebron XIX Low, br. 48,5


Cena:
12.000 din
Želi ovaj predmet: 1
Stanje: Nekorišćen
Garancija: Ne
Isporuka: Pošta
Lično preuzimanje
Plaćanje: Tekući račun (pre slanja)
Lično
Grad: Novi Sad,
Novi Sad
Prodavac

ingvar (22)

100% pozitivnih ocena

Pozitivne: 24

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana


Kupindo zaštita

Dužina gazišta: 30.5 cm
Broj: 48
Boja: Šarena
Tip: Duboke
Proizvođač: Nike
Materijal: Poliester

Čvrste i lagane patike za košarku dizajnirane da izgledaju brzo i moderno. Debela, vidljiva Max Air jedinica odlično amortizuje vašu petu pri kontaktu sa parketom. Providni tkani materijal u gornjem delu je izdržljiv, ali lagan i pruža odličnu ventilaciju, što omogućava da vaša stopala ostanu suva i sveža i prilikom najjačih aktivnosti. Penaste čaure obavijaju vaš zglob i pružaju mu odličnu potporu. Lagana i izdržljiva pena u međuđonu i poznata Nike React tehnologija daju odličnu udobnost i komfor kakav zaslužujete. Gumeni đon od izdržljive gume, sa providnim detaljima, pored odličnog prianjanja, osigurava i dugotrajnost ovih NIke patika. Ove patike su odličan izbor za snažne igrače koji traže sigurnu podršku i laganu udobnost.

Poštom ili preuzimanje u NS.

Predmet: 77998197
Čvrste i lagane patike za košarku dizajnirane da izgledaju brzo i moderno. Debela, vidljiva Max Air jedinica odlično amortizuje vašu petu pri kontaktu sa parketom. Providni tkani materijal u gornjem delu je izdržljiv, ali lagan i pruža odličnu ventilaciju, što omogućava da vaša stopala ostanu suva i sveža i prilikom najjačih aktivnosti. Penaste čaure obavijaju vaš zglob i pružaju mu odličnu potporu. Lagana i izdržljiva pena u međuđonu i poznata Nike React tehnologija daju odličnu udobnost i komfor kakav zaslužujete. Gumeni đon od izdržljive gume, sa providnim detaljima, pored odličnog prianjanja, osigurava i dugotrajnost ovih NIke patika. Ove patike su odličan izbor za snažne igrače koji traže sigurnu podršku i laganu udobnost. 77998197 Nike Lebron XIX Low, br. 48,5

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.