pregleda

Oboj po slici - Uskrs


Cena:
149 din
Stanje: Novo
Garancija: Ne
Isporuka: DExpress
Post Express
Plaćanje: Tekući račun (pre slanja)
Pouzećem
Prodavac Pravno lice

sridsigma (3231)

97,86% pozitivnih ocena

Pozitivne: 4609

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana


Kupindo zaštita

Uskrs je praznik kome se deca veoma mnogo raduju. Priredili smo bojanku sa crtežima uskršnjih simbola. Deca će bojiti korpe sa raznobojnim jajima, zeku koji ukrašava jaje ili jaja nosi nekome na poklon... Uputstvo po kome treba da oboje crteže dato je u uglu svake strane kako bi im bojenje bilo zanimljivije. Neka deca na dopadljiv način što bolje upoznaju tradiciju.

Ne šaljemo u inostranstvo.
Članovima sa negativnim ocenama i bez ocene šaljemo isključivo posle uplate na račun.
Na Kosovo šaljemo samo pre uplate za knjigu i poštarinu, na vašu odgovornost.Ne garantujemo da će pošiljka stići.
Za pošiljke koje su poslate kao tiskovina ne garantujemo da će pošiljka stići i shodno tome ukoliko pošiljka ne stigne na šaljemo ponovo pošiljku i ne vraćamo novac.
Za ostale pošiljke garantujemo isporuku.

Cena poštarine Dexpress: 420.00 din




Predmet: 70558217
Uskrs je praznik kome se deca veoma mnogo raduju. Priredili smo bojanku sa crtežima uskršnjih simbola. Deca će bojiti korpe sa raznobojnim jajima, zeku koji ukrašava jaje ili jaja nosi nekome na poklon... Uputstvo po kome treba da oboje crteže dato je u uglu svake strane kako bi im bojenje bilo zanimljivije. Neka deca na dopadljiv način što bolje upoznaju tradiciju. 70558217 Oboj po slici - Uskrs

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.